Tror vi sätter punkt här...

..Tillsvidare iaf.
För just nu så har jag värkligen ingen lust att blogga, det händer väldigt mycket just nu, när allt har ordnat upp sig kanske jag börjar blogga igen, men jag har ingen aninng om när det blir, the time will tell, helt enkelt.

Men oavsett vad så kommer att hända, så har denhära tiden varit underbar och jag ångrar ingenting. ♥

/Maja


allt ..

Hej!
Jag har ju haft en blogpause, men vet just nu inte hur mycket jag kommer blogga. Jag känner mig omotiverad med ridningen just nu. Men kan ju berätta lite hur det är med Crannard. Somsagt så var han jättestel i benet igen och vi ringde stickan och han var här i fredags. Han hade fått tillbaka lite men det var mycket bättre, skönt. Om en vecka så ska jag börja skritta lugnt och om 2 veckor kommer han och behandlar Crannard igen, och då ska allt bli bra. Vi har även sålt Demantur till ett jättebra hem så det är riktigt skönt. Det har inte blivit så mycket ridning för min del, men har faktiskt ridit mammas kompis islandshäst. Jag pröva lite, och även hoppa små hindet. Hon är nämligen aldrig hoppad under ryttare och då ville Jessica att ja skulle pröva så det var kul.

Säkert ett rörigt inlägg men har väldigt mycket i huvet nu. Tömkört

Idag så tömkörde jag Marko för första gången, han var som väntat super dukitg. (Gick ju som körhäst i Tyskland)
Gick ute på lite småvägar, då han ska gå där det är så plant som möjligt i början.
Mamma och Spoken gick med också. :)
Iaf så tror jag att det kan vara bra för Marko att jobba på dethär sättet ett tag då han har lätt att jobba under sej, eftersom att han är van att gå utan ryttare på ryggen. :)
Sen i helgen ska jag tömköra Sponken också, det var ju väääldigt länge sen, förut under tiden när vi var i rikitgt tävlingsform så brukade han tömköras en del så han trivdes att jobba så också! :D


Hemma från veterinären!

Kom hem för en stund sen, och det gick faktiskt bra! Veterinären har känt igenom i stortsett hela Mackan, gjort böjprov,kollat ryggen mm. Det ända som vi kunde hitta är att han ömmar på manken. Så vi gjorde en röntgen för säkerhets skull, men ingen fara där häller! Så nu så ska vi tömköra honom i 2 veckor och sen börja ride igen och se fall det är bättre. Och lilla Marko har skött sej som en prins! Han är så otroligt lugn att ha med på olika platser, vilkket är ett måste för en tävlingsponny.. ;) 
Så nu är det bara att hålla tummarna! :)


Veterinären nästa.

Idag så brummar vi iväg med Marko till ATG. Vi ska ju kolla vad som egentligen har hänt efter det att han gick omkull. Det ska bli skönt att äntligen kolla upp det, men samtidigt är det väldigt nervöst..
Så det är vel bara att hålla tummarna antar jag. 

<3


Djurens dag

Om jag skulle fråga er vad det är för dag idag så skulle vel ni antagligen svara kanelbullens dag? Och det äär det ju iof med det är något mera specielt idag.
Idag så är det även Djurens dag! Jag tycker det är super kul att dom har en "egen dag". Fast jag tycker det borde ha varigt på en annan dag än samma som kanellbullens dag..
SÅ idag så tycker jag vi pussar lite extra på våra fina djur! :D

Back on Track

Senaste tiden så har tyvärr Sponken varigt lite svullen i benen, jag tror mäst att det beror på att han går inne mera nu och inte rör sej lika mycket, för även om han mäst står och äter i hegen så rör han ju sej fortfarande mer än om han står i boxen.. Iaf så då har vi köpt ett par Back On Track stallbandage som vi har haft över natten nu i ungefär en vecka. Och vet ni vad? Jag tycker faktiskt att benen har varigt bättre! :D Så vi fåt hoppas att det fortsätter att fungera och att han blir bättre igen! Sen så hsr vi även börjat att ge honom bio glukosamin, som är ett fodertillskott som är ska göra musklerna rörligare. Så vi får hoppas på det också! :D


Back in time...


Jag vet att ja ser ut som en mupp på bilden, men gud vad den väcker känslor inom mig.


Promenad

Idag så gick jag och mamam en sväng med ponnisarna, typ 10-15 min? Idag så var faktiskt Marko lite piggare!
Det gick iaf bra, utom att Marko slet sej för mamma en gång, haha. Men han sprang bara ut på en åker några meter så stannade han där så det var bara att hämta honom. :D

Hur fin är inte min lilla prins? :)


Halm/spån

Något jag glömt att berätta är att Marko har börjat stå på halm, sen ungefär en vacka tillbaka. Han är ju väldigt "svår mockad" eftersom han sprider runt allt som en orkan i boxen.. Det kan ta säker 15-20 min att mocka hans box ordentligt medans Sportis som är duktig och lägger sina högar fint längs bak i boxen tar tup 2 min! :D Men när vi har haft halm så har det gått super snabbt att mocka åt Marko eftersom att allt inte sprids ut på samma sätt! :D
Men tyvärr så har inte det fungerat.. :( haha. Marko äter som en liten gris och har huvudet nere konstant! Så tyvärr så ska vi gå tillbaka till spån igen. :( Värkligen synd eftersom man sparade så mycket tid.. Men men, nu har vi iaf prövat. :) Faast jag tycker ändå mera om spån eftersom att jag tycker att det ser mycket fräschare ut och har bättre uppsugnigs förmåga. :D

Vad tycker ni om bäst? :D


Back in time...


Sista lokaltävlingen, där allt gick mot sitt slut. Har aldrig gråtit så mycket som jag gjorde då, hela nätterna. Jag sattsade på ett bra avslut och det fick vi, vi tog lite svängar och allt gick kanon. Saknar dig !

Har inte hunnit

Har inte hunnit bloggat eftersom jag här läst super många sidor i ondskan, som ska vara klar i morgon..
Men iaf så igår så gick jag och mamma promenad med båda ponnysarna i typ 20 minuter kanske? :) 
Sen idag så fick båda vila, men det tror jag inte gjorde dom något om jag känner dom rätt? Att gå i hagen och äta i typ 10-12 timmar låter nog som ett bättre alternativ.. ;)


Back in time...


Somsagt så usch på den rosa västen. Sen vet jag att jag är för lång, men bilden betyder mycket!

Back in time...


Hoppträning, tider man aldrig glömmer. Hur man längtade till fredagar. Och fyfan på rosa västen!

RSS 2.0