Dyon / hööks

Det är många som snackar om att hööks kopierar från kända märken. Nu är det väldigt mycket snack om att dom har kopierat dyon tränset. Det ser nästan exakt ut som det riktiga och då är det många som blir upprörda och sura.

Tycker det är väldigt töntigt och jag skulle faktiskt kunna köpa hööks tränset, är sugen på det men det är ett annat jag gillar mer.Det kanske inte är så kul att ha lagt ner så mycket pengar på ett träns sen ser de ut som om alla har dyon träns, men egentligen har ett hööks träns. Men tänk va kul det är för alla som inte har hur mycket pengar som helst att lägga på ett träns. Men nu kan dom ändå ha ett nästan lika fint träns.

 Tycker det är så sjukt töntigt att alla ska bli så sjukt upprörda. Tycker man borde tänka till lite, dem kopierar saker dom märker att många gillar. Så alla andra har råd att köpa också ett sånt träns med kanske inte samma kvalite men iallafall ungefär samma utseende. Jag håller med att det ibland kan bli för mycket men varför bli sur för en sån sak, ingen har sagt att ni måste köpa det.

 Många tycker även att det inte är fel att ha hööks träns utan kopior och att hööks borde komma på något nytt. Helt ärligt så är det bara en liten del som dom har kopierat. Det märks tydligt när dom har kopierat, men ni som inte gillar det varför kan ni inte bara kolla på allt annat som dom har gjort. Inte bara tycka att hela hööks är dåligt för dom har kopierat några saker. Skärpning..

det är min åsikt och vad tycker ni?



Hööks                                            /                                Dyon














Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0