Resultat, läs det ni vill. (säkert felstavat men skrev det snabbt och har inte läst igenom)

Ld+5- 4fel

Framridning: mjuk
ade mest upp han i sidorna i skritt och även galopp, red på en bana som många inte red på för den va inte lika bra. Sen gick jag upp till den "riktiga" framridningen direkt så sluta han lyssna och ignorera mig, blir väldigt fladrig och svårsvängd. Men tog lite galopp, blev att han drog ner huvet och ville bocka. Men tillslut gav han sig och jag gick in på framhoppningen.

Framhoppningen: Kom på krysset två gånger och det har jag väll inte så mycket att säga om men det gick bra. Sen räcket en gång och han rev, han var lite "fladdrig" och koncetrera sig inte och drog inte upp benen. Sen kom vi igen känndes inte så bra, men bättre. Tog det därför en gång till och det gick väll lite bättre. Kom sen på oxern och gick ut. Det känndes inte bra på framhoppningen då han var okoncitrerad och hoppade lite tungt så jag blev ju inte så taggad. Jag blev svinnervös, för mycket hade kännts piss på framhoppningen men jag bet ihop.

På banan: Direkt känner jag hur han vakna till och blev gladare. Jag fick vara bestämd då jag känner att han lätt blir spänd och kan börja fjanta sig. Allt gick bra till 5an då det tog stopp, mitt fel helt. Jag rätade inte upp han så han kom fel och vägra. Jag tog det lugnt och tog en volt och kom bra och han hoppa, hoppade resten av banan bra. 4fel blev det så hamnade på 23plats av 29. Men var sjukt nöjd över han, min miss att han vägra.

LC-4fel

Framridning
: Han var mjuk och fin men inte när jag gick upp på framridningen med massa andra hästar, då blir han ofokuserad.

Framhoppningen: Han var tröttare nu men hoppade mycket bättre än första framhoppningen. Jag trava över krysset och sen tog jag galopp och tog räcket. Han hoppade bra, tog sen oxern och det gick bra. Men kände att jag ville få fram han mer och tog oxern igen och han hoppade som en klocka. Gick upp då.

På banan: Kändes han bra och allt flöt på bara att han rev fyran för jag råka lägga han lite nära. Det var helt mitt fel och han gjorde sitt bästa. Allt annat gick jättebra. Hamnade på 19plats av 38.


ÖVRIGT: Var supernöjd med han men jag gjorde tyvärr lite missar. Han skötte sig galant på banan och nu taggar vi tills nästa helg. Lång dag var det men Crannard är så lätt att ha med.
Även fast resultaten inte är dom bästa så är jag sjukt nöjd över han.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0